onsdag 12. oktober 2016

En tur på stranden

Vel, definitivt ikke for å bade, temperaturen i vann og luft hadde ingen ting med den slags utskeielser å gjøre. Fotografen Svenn Dvergastein og jeg ville forevige strandområdet på Omrestranda i Brunlanes.


Det var et kjølig drag fra nordøst og overskyet, men likevel et spennende lys ute i havet. Sola kom og gikk, men det var gråværet som dominerte der ute. Men været til tross, lyset er spennende uansett årstid og temperatur.



Vi er så heldige å ha et utrolig flott landskap å vandre i! Og vi er her ute både høst, vinter og godt ut på våren. Sommertid overlater vi området til turistene. Det er særlig lyset her ute som er spennende å oppleve. To dager er sjelden like. Og selv om vi har fotografert her ute i mange år allerede, finner vi alltid nye motiver på de samme stedene hver gang vi kommer dit.



    

  

5 kommentarer:

  1. Fantastiske bilder! Og du formidler det lyset og den stemningen som bare finnes der. Du gir meg en opplevelse av at jeg er der. Takk! Inger Anne H.

    SvarSlett
  2. Fantastiske bilder! Og du formidler det lyset og den stemningen som bare finnes der. Du gir meg en opplevelse av at jeg er der. Takk! Inger Anne H.

    SvarSlett

Mystikk over stille vann

 Sola er på ved bak åsen i vest. Et kjølig drag sveiper over vannet. Jeg står helt ute på den frosne torva. Frosten henger i her inne ved va...