lørdag 1. desember 2012

Kveldstur i kystlandskapet

Det var bitende kaldt da vi kom ut av bilen. Den kalde vinden fra nord kjentes godt her ute i havgapet. Fotografen Svenn Dvergastein og jeg var på en frisk kveldstur for å fange noe av stemningen.
Kuldegradene har kommet til Brunlanes i Vestfold, og isen har begynt å legge seg i vannkanten. 
 
Små vannsikkel var omgjort til is, og på dammene lå isen allerede trygg og sikker. Selv om vinden var sur og lei fikk vi noen fine timer ved kysten. Det eneste vi ikke forsto var to linerler som fortsatt holdt stand. De burde virkelig ta seg sammen og reise sydover.


9 kommentarer:

 1. Flott kystlandskap. Favoritten var det i midten.

  SvarSlett
 2. Virkelig flotte bilder, fantastisk lys på det første men favoritten blir det siste.
  Knallbra.

  Ottar

  SvarSlett
 3. Takker for hyggelige kommentarer, Torbjørn og Ottar!

  Hilsen Svein

  SvarSlett
 4. Alltid spennende og givende å vandre i det forblåste kystlandskapet i Brunlanes! Stadig nye motiver som dukker opp. Likte spesielt det siste bildet du viser oss her. :)

  SvarSlett
 5. Flotte landskapsbilder! Det som slår meg først er hvordan du får en ekstrem dybde i bildene. Man blir dratt inn i dem. Nydelig lys i alle tre.

  SvarSlett
 6. Tusen takk for gode ord, Knut og Øystein!

  Hilsen Svein

  SvarSlett
 7. Du er flink til å komponere slik at du blir dratt inn i bildet som Øystein sier enten i form av hinmmelen som i det første og i form av linjer og formasjoner i landskapet som i de to siste, uten den lille øya i de to siste bildene hadde det vært noe som manglet! Det siste blir nok min favoritt :-)
  Rune

  SvarSlett

Det grønne vannet

Det ligger som en grønn oase inne på skogen. Og vannet er grønt. På grunn av kransalger er vannet farget som skogen omkring. Og med døde træ...