søndag 18. november 2012

I hjemlige trakter

Som naturfotograf har jeg alltid sett viktigheten av å arbeide i hjemlige trakter. Jeg har tilgang til både skog og kyst. Det var jo også her jeg begynte å fotografere for mange år siden. Men uansett er det viktig å bli godt kjente i de områdene vi fotograferer i. Det har jeg sagt mange ganger, og kommer sikkert til å si det igjen. 
 
Og ingen steder er lettere å bli kjente i enn dem vi har i våre hjemlige trakter. En annen ting er at de er lett tilgjengelige. Vi behøver ikke foreta noen planlegging for å reise dit. Men "ekspedisjonene" kan bli like spennende som de lengste reiser.


3 kommentarer:

 1. Tre fine naturbilder du viser her, favoritten blir det første.

  Ottar

  SvarSlett
 2. Tre flotte bilder du viser oss her.
  Så sant så sant! Enig med deg i det du skriver, om nærmiljøet. Bor selv i Vennesla og i nærheten av både hav,skog og fjell. Føler meg priviligert som bor midt i verdens navle :)
  Borte bra, men hjemme best....

  SvarSlett
 3. Flotte bilder alle tre og enig i dine betrakninger om utnyttelse av de lokale mulighetene...man må bare prøve å tenke nytt hver gang :-)
  Rune

  SvarSlett

Det grønne vannet

Det ligger som en grønn oase inne på skogen. Og vannet er grønt. På grunn av kransalger er vannet farget som skogen omkring. Og med døde træ...