søndag 16. oktober 2011

Lete etter noe


Går det an å lete etter sjelen i et landskap? Ikke bare lete etter et greit motiv, men prøve å finne noe mer? Etter at jeg stilte meg selv det spørsmålet ble det mer spennende å lete etter motiver. Det er ikke lett å finne etter noe vi ikke vet hva er, eller hvor det befinner seg.

3 kommentarer:

 1. Man ser gjerne ulikt på et motiv eller på et bilde!
  Det er det som er spennende med naturfoto da oppfatningen ofte er svært variabel fra fotograf til beskuer av det ferdige bildet. Den som tar bildet ER der og får med seg ALLE inntrykk rundt og tillegger bildet gjerne litt ekstra :-)
  Derfor fint å få konstruktive tilbakemeldinger av andre, da man lett kan se seg blind på sine egne. Dette har ikke noe med bildet ditt å gjøre, men en generell kommentar til teksten.
  Liker kompen og stemningen i bildet. Liker også at det er et uvanlig motiv, naturfotomotivene har ofte lett for å gjenta seg....

  Rune Olsen

  SvarSlett
 2. Dette vil jeg si er spennende tanker en kan stille seg når en er ute for å ta bilder. I begynnelsen er det vel slik at en tar bilder som en har sett før. Det er jo en læreprosses som alle er igjennom. Men etterhvert kommer tankene, hva vil jeg med bildet mitt. Hva skal jeg si... Det er da det begynner å bli vanskelig. Det er da motivene ofte er vanskelig å finne synes jeg.

  Bildet ditt var fint og uvanlig. Jeg ønsker å vandre inn i porten der inne for å se hva som er der. Tusen takk for innlegget.

  SvarSlett
 3. Hei
  Enig med rune her.
  Det er befriende å se motiver som ikke går igjen hos mange fotografer.
  Samtidig gir teksten din bildet litt mer mening.
  Fint innlegg

  Tommy S

  SvarSlett

Kong Neptun i humør

 Det er tidlig morgen i kystlandskapet. Natten har vært særdeles vindfull. Jeg trodde faktisk ikke det ville bli noen tur. Men utover morgen...