mandag 14. mars 2011

Rødbrun solbader

På denne tiden går ikke alltid reven i hi etter nattens jakt. En ting er at den har parringstiden sin nå, men en annen ting er sola: Den er like glad i sol som oss, og legger seg gjerne på en høytliggende plass hvor sola tar godt. Og hva kan skje her? Jo, reven sovner! Den ellers så sky og forsiktige reven blir plutselig ikke så forsiktig lenger.


At reven kan sovne har jeg mange eksempler på, og jeg har sittet på kloss hold av den ved flere anledninger. Reven var helt uvitende om mitt nærvær. Så det er, som sagt, ikke bare oss tobeinte som nyter sola når den begynner å varme.

5 kommentarer:

  1. Wow, underbar bild Svein!!

    SvarSlett
  2. Oi, det har jeg aldri sett. Den ligger å sover i solen. Du fikk bilde av det også. Kjempeartig å få se det da! Tusen takk for at du viser oss det. Ha en god dag videre.

    SvarSlett
  3. Hehe..ikke bare oss mennesker som kan nyte sola nei..
    Flott foreviget bilde av mikkel der den nyter været og de varme solstrålene....

    mvh Ole Arne

    SvarSlett
  4. Du kom den sovende reven inn på livet.
    Et pent bilde der en ser reven ligger og sleiker sol..:)

    SvarSlett
  5. Så fantastisk, det har jeg aldri hørt om. Spennende. Selv har jeg reven til gode på minnebrikka. Flott bilde av reven og fjellet. Fint lys.

    SvarSlett

Mystikk over stille vann

 Sola er på ved bak åsen i vest. Et kjølig drag sveiper over vannet. Jeg står helt ute på den frosne torva. Frosten henger i her inne ved va...