torsdag 10. mars 2011

Det holder nå!


Jeg håper ikke dette er naturens måte å prøve å være morsom på, for det har jeg ingen sans for. Endelig har vi kommet inn i den første vårmåneden og vi får et snøvær tettere enn tåke. Jeg så knapt skogen 20 meter unna. Men etter at "tåka" trakk seg unna dryppet det av trærne, så snøen forsvinner nok fort. Det er et par plussgrader, så vi går nok mot ordentlig vår - håper jeg!

3 kommentarer:

  1. Sånn var det til oss også i går kveld. Har aldri opplevd slik snøstorm før jeg. Du det ble stilige bilder av snøværet. Stilig!Til sammen ble det en fortelling. Ha en vårlig helg.
    Hilda

    SvarSlett
  2. Det er jo ikke uvanlig at mars oppfører seg sånn. Jeg lengter etter våren og går i blomsterbutikker for å få en smakebit av den. Plutselig vil alt eksplodere og så er sommeren der. Synes bildene dine ble fine med de nærmest grafiske kvistene. Likte det. Flott!

    SvarSlett
  3. God kveld!

    Ja våren kommer og går her også! Snø i ene timen, flott sol i neste før det går over til hagl. Likte det siste snø bilde! Tett som tåke som du skriver!

    Mvh Leiv Arne

    SvarSlett

Vårlyset

 Den fineste tiden på året synes mange. Og jeg er så enig. Etter en lang og kald vinter er våren etterlengtet og befriende. Denne dagen var ...