torsdag 22. mars 2012

Året i skogen 1

Jeg fikk en ide her om dagen om å starte en serie på bloggen. Like ved der jeg bor ligger en stemningsfull skog jeg ofte besøker. Den er ikke stor, men har alt fra små skudd til trær som har ligget over ende i mange år. Det jeg tenkte var rett og slett å legge ut en sak i uka fra denne skogen.



Tanken er å følge naturen gjennom et år. Det skjer alltid noe uansett hvor vi er i naturen, og det blir som en slags dagbok fra turene mine. Skogen ligger bare 10 minutters gange fra hjemmet mitt, og det er også en grunn til at jeg valgte denne skogen. Jeg kan ta en liten tur en formiddag hvis jeg vil.
Så derfor synes jeg det er passende å starte med en bokfink som prøver sangstemmen for første gang i år. Han var ikke helt ren i stemmen, men det kommer seg etter hvert. 

3 kommentarer:

  1. Høres ut som et spennende prosjekt, flott bilde av den syngende bokfinkhannen.

    Ottar

    SvarSlett
  2. Høres ut som et flott prosjekt. Hadde vært bra om du hadde presentert beliggenhet og litt bakgrunnsinformasjon om denne skogen også.
    Blir spennende å følge med.

    SvarSlett
  3. Spennende prosjekt må jeg si!
    Fargerikt og fint bilde av bokfinken med den rustne stemmen :-)
    Rune

    SvarSlett

Vårlyset

 Den fineste tiden på året synes mange. Og jeg er så enig. Etter en lang og kald vinter er våren etterlengtet og befriende. Denne dagen var ...