mandag 10. oktober 2016

Rundt Svartangen

Etter en drøy kjøretur på smale og bratte skogsveier kunne vi endelig parkere bilen ved Svartangen. Litt kjølig i lufta, men turen langs vannet får opp varmen i kroppen. Både Trude, Mille og jeg trives godt her oppe og den første delen av turen går gjerne til en liten vik helt vest i vannet.


Her blir det en lengre rast med mat og drikke. Sist vi var der sto blåbærene fortsatt i mengder på risene, men i dag var de blitt vasne. Det har nok vært kulde her oppe de siste dagene.



Det var ikke mye vann i verken elver eller bekker. Lite nedbør den siste tiden har forvandlet vannveiene til små skygger av seg selv. Men litt vann fikk jeg i hvert fall til bildene.


Etter rasten fortsatte vi turen. Vi endte opp med å gå rundt hele Svartangen. Det er utrolig godt å være i disse omgivelsene: det er helt stille. Ikke en lyd hører vi. Kanskje passerer det en bil en gang i mellom, men det er også alt. Trolig var dette siste turen til Svartangen for i år, men når veiene åpnes igjen til våren vil vi igjen besøke stedet. 
 



3 kommentarer:

  1. Fine bilder fra en flott tur på et nydelig sted.

    SvarSlett
  2. En lisa för själen detta ställe, vackert och idylliskt !

    SvarSlett
  3. Tusen takk skal dere ha, Mille og Lasse!

    SvarSlett

Vårlyset

 Den fineste tiden på året synes mange. Og jeg er så enig. Etter en lang og kald vinter er våren etterlengtet og befriende. Denne dagen var ...